Για το πρόβαδισμα ο ΠΑΟΚ

Μία πρόταση από το κουπόνι του μπάσκετ για σήμερα Tετάρτη. Το σημείο προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε την ανάλυση του.

 


paok_aek_basketball_betting_tips

18:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

 

Με εννέα νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ κατέλαβε τελικά την 4η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ρεκόρ 17-9.

 

Στο γήπεδο του είχε έντεκα νίκες και δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό με 74-91 και από τον Προμηθέα με 73-79.

 

Και οι έντεκα νίκες που πέτυχε είχαν διαφορές από 4 πόντους και πάνω.

 

 

Novibet Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Μοναδικά Ειδικά Στοιχήματα* (21+)
*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

 

Η ΑΕΚ έκανε άσχημο φινάλε με πέντε ήττες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και κατέληξε στην 5η θέση με ρεκόρ 15-11.

 

Εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε ρεκόρ 5-8. Κέρδισε τον Φάρο, τον Κόροιβο, το Ρέθυμνο, την Κύμη και τα Τρίκαλα, όλες οι νίκες της δηλαδή έγιναν στην επαρχία και δεν κατάφερε να κερδίσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Απέναντι στον ΠΑΟΚ έχασε και τις δύο μεταξύ τους κόντρες... στον πρώτο γύρο στη Θεσσαλονίκη ηττήθηκε με 86-65 και στον δεύτερο γύρο στην Αθήνα με 72-81.

 

Ποντάρισμα στον άσο με το χάντικαπ των 2.5 πόντων και απόδοση 1.86 στη Novibet.

 

Πάμε ταμείο με νίκη του με διαφορά τριών πόντων και πάνω.

 

Στοιχηματική Πρόταση

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΠΑΟΚ ΑΕΚ 1 (-2.5) 1.86

Περισσότερα

Μία πρόταση από το κουπόνι του μπάσκετ για σήμερα Τρίτη. Το σημείο προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας κάτω των 18 ετών στους άντρες και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε την ανάλυση του.

Μία πρόταση από το κουπόνι του μπάσκετ για σήμερα Παρασκευή. Το σημείο προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών στους άντρες και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε την ανάλυση του.

Μία πρόταση από το κουπόνι του μπάσκετ για σήμερα Σάββατο. Το σημείο προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών στις γυναίκες και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε την ανάλυση του.

Δύο προτάσεις από το κουπόνι του μπάσκετ για σήμερα Πέμπτη. Τα σημεία προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών U20 και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε τις αναλύσεις τους.

Δύο προτάσεις από το κουπόνι του μπάσκετ για σήμερα Τετάρτη. Τα σημεία προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών U20 και το WNBA και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε τις αναλύσεις τους.

Μία πρόταση από το κουπόνι του μπάσκετ για σήμερα Τρίτη. Το σημείο προέρχεται από το WNBA και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε την ανάλυση του.

Δύο προτάσεις από το κουπόνι του μπάσκετ για σήμερα Δευτέρα. Τα σημεία προέρχονται από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε τις αναλύσεις τους.