Ενα combo με απόδοση 3.25

Μία πρόταση με απόδοση 3.25 για σήμερα Τετάρτη από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

 


hammarby_bombes_betting_tips

20:00 ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΜΑΛΜΕ

 

Συνέχισε την επέλαση της η Χάμαρμπι, αφού επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας της Ερεμπρο και παραμένει αήττητη και στην κορυφή της Α’ Σουηδίας με ρεκόρ 7-1-0.

 

Εντός έδρας έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και τέρματα 13-5.

 

Και οι τέσσερις νίκες της συνοδεύθηκαν από over.

 

Novibet Νόμιμο και Γρήγορο Στοίχημα - Άμεση ανάληψη Κερδών* (21+) *ισχύουν όροι
και προϋποθέσεις

 

Μέτριο το ξεκίνημα της Μάλμε με ρεκόρ 3-2-4 μετά από εννέα αγώνες.

 

Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-1-3 με τέρματα 4-10, οι δύο από τις τρεις ήττες της ήταν με over.

 

Ποντάρισμα στον άσο σε συνδυασμό με το over 2.5 γκολ, το combo πληρώνει 3.25 στη Novibet.

Στοιχηματική Πρόταση

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΧΑΜΑΡΜΠΙ ΜΑΛΜΕ 1 + Over 2.5 3.25

Περισσότερα

Μία πρόταση με απόδοση 3.25 για σήμερα Τρίτη από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Επαληθεύθηκε η χθεσινή δυάδα και μας πλήρωσε 10.77 φορές το ποντάρισμα μας. Μία πρόταση με απόδοση 2.65 για σήμερα Κυριακή από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Δύο προτάσεις με μέσο όρο αποδόσεων 3.30 για σήμερα Σάββατο από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Δύο προτάσεις με μέσο όρο αποδόσεων 2.95 για σήμερα Τρίτη από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Δύο προτάσεις με μέσο όρο αποδόσεων 3.33 για σήμερα Κυριακή από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση με απόδοση 3.40 για σήμερα Παρασκευή από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.