11 στρατηγικές για κέρδη από 50% έως 700%

Στο σημερινό και στο επόμενο άρθρο θα σας παρουσιάσουμε έντεκα αποτελεσματικές στρατηγικές για κέρδη από 50% έως και 700% του κεφαλαίου σας.

 


stratigikes_theoria_stoiximatos

Επιλέξτε όποια ταιριάζει καλύτερα στις προβλέψεις σας και είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσετε σημαντικά τις επιδόσεις σας στη ρευστοποίηση των σωστών προβλέψεων.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 1

 

Ας πούμε ότι έχετε ένα δυνατό σημείο με απόδοση 1,60 και άλλα τρία, που τα βλέπετε αλλά τα φοβάστε ταυτόχρονα, με τιμή 2,00. Παίζεται το σημείο του 1,60 στάνταρ και τα άλλα τρία σημεία ως ζητούμενα με τον κωδικό 3 για να έχουμε κέρδος από μία έως τρεις τριάδες. Βάζουμε πολλαπλασιαστή 30 για την κάθε μία από τις τρεις στήλες και έτσι το κόστος φτάνει στα 22.5 ευρώ.

 

Αν περάσει το στάνταρ και τα δύο από τα τρία ζητούμενα επαληθεύεται μία στήλη με κέρδος 48 ευρώ, ενώ αν περάσουν όλα τα σημεία επαληθεύονται και οι τρεις στήλες με κέρδος 144 ευρώ.

 

Προαιρετικά αν θέλετε ρίχνετε και 3 ευρώ στην τετράδα ξερή για κέρδος 38,4 ευρώ.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 2

 

Ας πούμε ότι έχουμε ένα δυνατό σημείο με απόδοση 2,00 για παράδειγμα και δύο ακόμα σημεία με απόδοση 1,75. Παίζουμε το δυνατό μας σημείο ως στάνταρ και από τα άλλα δύο σημεία ζητάμε μία ή δύο επαληθεύσεις. Οι στήλες είναι τρεις στο σύνολο και με πολλαπλασιαστή 30 πληρώνουμε 22.5 ευρώ (7.5 ανά στήλη).

 

Στο πρώτο δελτίο βάζουμε το στάνταρ του 2,00 και τους δύο άσους με απόδοση 1,75. Στο δεύτερο δελτίο το στάνταρ με 2,00 τιμή, τον έναν από τους δύο άσους με τιμή 1,75 και τελευταίο σημείο είναι η διπλή ευκαιρία Χ2 στο τρίτο ματς με απόδοση 1,70.

 

Στο τρίτο δελτίο εκτός του στάνταρ με την τιμή στο 2,00, το δεύτερο ματς παίζεται σε Χ2 διπλή ευκαιρία με απόδοση 1,70 και το τρίτο ματς στον άσο με απόδοση 1,75.

 

Αν περάσει το πρώτο δελτίο το κέρδος μας είναι 45.94 ευρώ, δηλαδή υπερδιπλασιάζουμε το κεφάλαιο μας. Αν περάσει το δεύτερο δελτίο το κέρδος μας είναι 44.63 ευρώ και το ίδιο ισχύει και σε επαλήθευση του τρίτου δελτίου.

 

Η παραπάνω στρατηγική μπορεί να εφαρμοστεί και σε περίπτωση που έχετε ένα δυνατό σημείο με τιμή από 2,50 έως 3,00.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 3

 

Πολύ ενδιαφέρουσα η παρακάτω στρατηγική για όσους έχουν τρεις άσους με απόδοση 2,00 και φοβούνται το σπάσιμο ενός εξ αυτών (ή και δύο) στο χι.

 

Στο πρώτο δελτίο βάζουμε τον άσο Α με τιμή 2,00 και από κάτω τα άλλα δύο παιχνίδια σε διπλή ευκαιρία 1Χ που πληρώνει περίπου 1,20.

 

Στο δεύτερο δελτίο μπαίνει ο άσος Β με τιμή 2,00 και οι δύο διπλές ευκαιρίες 1Χ με τιμή 1,20 στους αγώνες Α και Γ, ενώ τέλος στο τρίτο δελτίο μπαίνει ο άσος Γ και οι δύο διπλές ευκαιρίες 1Χ στους αγώνες Α και Β.

 

Με πολλαπλασιαστή 30 το κόστος φτάνει στα 22.5 ευρώ, 7.5 ευρώ ανά στήλη.

 

Στην χειρότερη περίπτωση στην οποία θα επαληθευθεί ο ένας άσος και δύο ισοπαλίες έχουμε μια τριάδα η οποία θα μας πληρώσει 21.60 ευρώ, δηλαδή θα πάρουμε σχεδόν στο ολόκληρο το κεφάλαιο μας πίσω.

 

Αν περάσουν δύο άσοι και ένα χι, τότε πάμε ταμείο στα δύο από τα τρία δελτία μας. Η κάθε τριάδα πληρώνει 21.60 ευρώ, οπότε εδώ θα έχουμε κέρδος 43.20 ευρώ.

 

Τέλος, αν περάσουν και οι τρεις άσοι επαληθεύονται και οι τρεις τριάδες με συνολικό κέρδος 64.8 ευρώ.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 4

 

Επιλέγετε τέσσερα ημίχρονα-τελικά Χ/1 με απόδοση περίπου 4,00 τα οποία παίζετε ανά ένα. Με μία επαλήθευση έχετε εξασφαλισμένο το κεφάλαιο σας και με δύο επαληθεύσεις το διπλασιάζετε. Προτιμήστε άσους από τα πρωταθλήματα Γαλλίας που το Χ-1 έχει μεγαλύτερο ποσοστό από ότι σε άλλα πρωταθλήματα. Στη συνέχεια αξιολογήστε ποιοι γηπεδούχοι σκοράρουν με δυσκολία και ποιοι φιλοξενούμενοι έχουν καλή άμυνα.

 

Η στρατηγική αυτή θα σας ανταμείβει σε μακροχρόνια βάση. Αν τα ημίχρονα-τελικά παίζονται σε δυάδες θα παίξετε τον κωδικό 2-4 και με δύο επαληθεύσεις θα έχετε κέρδος 60%, με τρεις επαληθεύσεις θα επταπλασιάσετε το κεφάλαιο σας και με τέσσερις επαληθεύσεις το κεφάλαιο σας ανεβαίνει κατά 50 φορές!

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 5

 

Σε κάθε κουπόνι βρίσκουμε δύο-τρεις άχαστους άσους (ή διπλές ευκαιρίες) με απόδοση 1,20 περίπου. Ας πούμε ότι έχουμε δύο τέτοια και επίσης ότι βλέπουμε άλλα τρία σημεία με τιμή 2,00 το καθένα.

 

Βάζουμε τα δύο μικρά σημεία σε τρία δελτία, και στο καθένα από αυτά μπαίνουν κατά σειρά τα τρία μεγαλύτερα σε απόδοση σημεία.

 

Αν παιχθεί από 9 ευρώ η κάθε τριάδα σε περίπτωση που περάσουν τα δύο στάνταρ και ένα από τα σημεία του 2,00 τότε παίρνουμε 25,92 ευρώ.

 

Με δύο στάνταρ και δύο από τα άλλα σημεία, περνάνε τα δύο από τα τρία δελτία με κέρδος 51,84 ευρώ και τέλος αν περάσουν όλα τα σημεία το κέρδος φτάνει στα 77,76 ευρώ.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 6

 

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αρκετές ισοπαλίες στο μυαλό τους, αλλά δεν θέλουν να τις ρισκάρουν ποντάροντας τις σε τριάδες. Η έκτη στρατηγική βρίσκει τη λύση.

 

Αν έχετε πέντε ισοπαλίες με απόδοση 3,20 για παράδειγμα, μαζί με αυτές επιλέγετε και ένα στάνταρ με τιμή 1,20. Παίζετε τους κωδικούς 3-6, δηλαδή ουσιαστικά θέλετε να περάσει το στάνταρ και δύο τουλάχιστον ισοπαλίες.

 

Το σύστημα με 2-3-4-5 ισοπαλίες αποδίδει αντίστοιχα 1-3-6-10 τριάδες, ενώ στην ανώτερη επαλήθευση έχουμε και μία εξάδα.

 

Με πολλαπλασιαστή 12 το κόστος φτάνει στα 33 ευρώ, αφού οι στήλες είναι 11 στο σύνολο.

 

Με επαλήθευση δύο ισοπαλιών (και του στάνταρ φυσικά) παίρνουμε 36,86 ευρώ, δηλαδή υπερκαλύπτουμε το κεφάλαιο μας.

 

Με τρία χι πάμε στα 110,58 ευρώ, με τέσσερα χι στα 221,16 ευρώ και με πέντε χι εκτός από τα 368,6 ευρώ που μας δίνουν οι δέκα τριάδες παίρνουμε και 1208 ευρώ ακόμα από την εξάδα.

 

Περισσότερα