Ενα over από το Βέλγιο

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για σήμερα Δευτέρα από το Βέλγιο. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

 


hbelgium_over_betting_tips

20:30 ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ Β’ - ΕΟΥΠΕΝ Β’

 

Από τέσσερις συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Ζούλτε Βάρεγκεμ Β’ με έντεκα γκολ παθητικό στο διάστημα αυτό.

 

Εντός έδρας έχει φέρει δέκα over στις ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις της και στις εννέα εξ αυτών δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ.

 

Novibet Νόμιμο και Γρήγορο Στοίχημα - Άμεση ανάληψη Κερδών* (21+) *ισχύουν όροι
και προϋποθέσεις

 

Δέκα over στις δώδεκα εκτός έδρας υποχρεώσεις της μετρά η Εουπεν Β’.

 

Στα πέντε από αυτά τα παιχνίδια σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές, πέτυχε πάνω από δύο γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία.

 

Ποντάρισμα στο over 1.5 για τα γκολ των φιλοξενούμενων με απόδοση 1.78 στη Novibet.

Στοιχηματική Πρόταση

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ Β' ΕΟΥΠΕΝ Β' Over 1.5 φιλοξενούμενου 1.78

Περισσότερα

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τετάρτη από την Ιαπωνία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τρίτη από την Ισλανδία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Κυριακή από τη Μαλαισία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Τρεις προτάσεις για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για σήμερα Τρίτη. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για τη Δευτέρα από τη Σουηδία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για τo Σάββατο από τη Σουηδία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Παρασκευή από την Ινδονησία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.