Δύο προτάσεις με μ.ο. τιμών 3.08

Δύο προτάσεις με μέσο όρο τιμών 3.08 για σήμερα Τρίτη από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των δυο αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

 


accrington_crewe_betting_tips

21:00 ΕΟΥΠΕΝ Β’ – ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ Β’
Τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας over για την Εουπεν, τα τρία τελευταία με over 3.5 γκολ.

Οκτώ over σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις για τη Βάασλαντ Μπέβερεν, τα επτά με over 3.5 γκολ, στα πέντε σημειώθηκαν από έξι γκολ και πάνω!

Ποντάρουμε στο over 4.5 γκολ.

21:45 ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΚΡΟΥ
Επτά νίκες, οι έξι με over, στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές για την Ακρινγκτον που σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στα επτά από τα οκτώ αυτά παιχνίδια.

Εντός έδρας μετράει τέσσερις σερί νίκες που συνοδεύθηκαν από over και σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο γήπεδο της.

Από την αρχή της σεζόν εντός έχει ρεκόρ 10-2-3 με τέρματα 31-17. Οι οκτώ από τις δέκα νίκες της συνοδεύθηκαν από over, σε εννέα αγώνες σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές.

Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Κρου.

Εκτός έδρας μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι τρεις συνοδεύθηκαν από over.

Από την αρχή της σεζόν μακριά από το γήπεδο της έχει δώδεκα ήττες και τρεις νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια με τέρματα 14-29.

Οι επτά από τις δώδεκα ήττες της συνοδεύθηκαν από over, σε οκτώ ματς δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ.

Παίζουμε τη νίκη της Ακρινγκτον σε συνδυασμό με το over 2.5 γκολ.

 

Στοιχηματική Πρόταση

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΕΟΥΠΕΝ Β' ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ Β' Over 4.5 3.55
  • ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ ΚΡΟΥ 1 + Over 2.5 2.60
 

Περισσότερα

Μία πρόταση με απόδοση 3.25 για σήμερα Τρίτη από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Επαληθεύθηκε η χθεσινή δυάδα και μας πλήρωσε 10.77 φορές το ποντάρισμα μας. Μία πρόταση με απόδοση 2.65 για σήμερα Κυριακή από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Δύο προτάσεις με μέσο όρο αποδόσεων 3.30 για σήμερα Σάββατο από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Δύο προτάσεις με μέσο όρο αποδόσεων 2.95 για σήμερα Τρίτη από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Δύο προτάσεις με μέσο όρο αποδόσεων 3.33 για σήμερα Κυριακή από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση με απόδοση 3.40 για σήμερα Παρασκευή από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.