Δύο προτάσεις με μ.ο. τιμών 3.08

Δύο προτάσεις με μέσο όρο τιμών 3.08 για σήμερα Τρίτη από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των δυο αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

 


accrington_crewe_betting_tips

21:00 ΕΟΥΠΕΝ Β’ – ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ Β’
Τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας over για την Εουπεν, τα τρία τελευταία με over 3.5 γκολ.

Οκτώ over σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις για τη Βάασλαντ Μπέβερεν, τα επτά με over 3.5 γκολ, στα πέντε σημειώθηκαν από έξι γκολ και πάνω!

Ποντάρουμε στο over 4.5 γκολ.

21:45 ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΚΡΟΥ
Επτά νίκες, οι έξι με over, στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές για την Ακρινγκτον που σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στα επτά από τα οκτώ αυτά παιχνίδια.

Εντός έδρας μετράει τέσσερις σερί νίκες που συνοδεύθηκαν από over και σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο γήπεδο της.

Από την αρχή της σεζόν εντός έχει ρεκόρ 10-2-3 με τέρματα 31-17. Οι οκτώ από τις δέκα νίκες της συνοδεύθηκαν από over, σε εννέα αγώνες σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές.

Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Κρου.

Εκτός έδρας μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι τρεις συνοδεύθηκαν από over.

Από την αρχή της σεζόν μακριά από το γήπεδο της έχει δώδεκα ήττες και τρεις νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια με τέρματα 14-29.

Οι επτά από τις δώδεκα ήττες της συνοδεύθηκαν από over, σε οκτώ ματς δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ.

Παίζουμε τη νίκη της Ακρινγκτον σε συνδυασμό με το over 2.5 γκολ.

 

Στοιχηματική Πρόταση

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΕΟΥΠΕΝ Β' ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ Β' Over 4.5 3.55
  • ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ ΚΡΟΥ 1 + Over 2.5 2.60

Περισσότερα

Δύο προτάσεις με μέσο όρο τιμών 3.00 για σήμερα Δευτέρα από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των δυο αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Tέσσερις προτάσεις με μέσο όρο τιμών 3.00 για σήμερα Σάββατο από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των τεσσάρων αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Tρεις προτάσεις με μέσο όρο τιμών 3.17 για σήμερα Παρασκευή από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των τριών αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Επαληθεύθηκε η χθεσινή δυάδα και μας πλήρωσε 11.84 φορές το ποντάρισμα μας. Τα σημεία ήταν ο άσος της Ξαμάξ σε συνδυασμό με το over 3.5 γκολ σε τιμή 3.70 (τελικό σκορ 3-1) και το over 4.5 στο Τελσταρ-Γιόνγκ Αγιαξ με απόδοση 3.20 (τελικό σκορ 3-3).

Δύο προτάσεις με μέσο όρο τιμών 3.45για σήμερα Παρασκευή από το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις αναλύσεις των δυο αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.