Πέντε over για την Τρίτη

Πέντε προτάσεις για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για σήμερα Τρίτη. Διαβάστε τις αναλύσεις των 5 αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

 


goal_over_betting_tips

Χθες επαληθεύθηκε με σκορ 1-4 το over 3.5 από την Αγγλία.

16:00 ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ U20 – ΧΑΡΤΣ U20

Πέντε over σε επτά εντός έδρας αναμετρήσεις φέτος για την Αμπερντίν, τα τέσσερα με over 3.5 γκολ.

Εξι over σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια για τη Χαρτς, τα πέντε με over 3.5 γκολ.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Αμπερντίν πέρασε με σκορ 1-3 από την έδρα της Χαρτς.

16:00 ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ U20 – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ U20

Οκτώ over σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες για τη Χιμπέρνιαν, τα τέσσερα με over 3.5 γκολ και μετράει έξι νίκες-δύο ήττες.

Εξι over σε επτά εκτός έδρας αγώνες για την Πάρτικ Θιστλ, τα πέντε με over 3.5 γκολ και μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

18:10 ΑΛ ΤΑΝΤΑΜΟΝ – ΑΛ ΝΑΣΕΡ

Χωρίς νίκη μετά τις εννέα πρώτες αγωνιστικές η Αλ Τανταμόν με έξι ήττες-τρεις ισοπαλίες και τέρματα 8-28.

Εντός έδρας μετρά τρία over σε τέσσερις αγώνες με 3.8 γκολ κατά μέσο όρο να σημειώνονται. Και τα τρία over είχαν από τέσσερα γκολ και πάνω.

Τρία over, όλα με τέσσερα γκολ και πάνω, για την Αλ Νασέρ σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις από την αρχή της σεζόν.

21:00 ΕΟΥΠΕΝ Β’ – ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ Β’

Τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας over για την Εουπεν, τα τρία τελευταία με over 3.5 γκολ.

Οκτώ over σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις για τη Βάασλαντ Μπέβερεν, τα επτά με over 3.5 γκολ, στα πέντε σημειώθηκαν από έξι γκολ και πάνω!

21:45 ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΚΡΟΥ

Επτά νίκες, οι έξι με over, στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές για την Ακρινγκτον που σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στα επτά από τα οκτώ αυτά παιχνίδια.

Εντός έδρας μετράει τέσσερις σερί νίκες που συνοδεύθηκαν από over και σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο γήπεδο της.

Από την αρχή της σεζόν εντός έχει ρεκόρ 10-2-3 με τέρματα 31-17. Οι οκτώ από τις δέκα νίκες της συνοδεύθηκαν από over, σε εννέα αγώνες σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές.

Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Κρου.

Εκτός έδρας μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι τρεις συνοδεύθηκαν από over.

Από την αρχή της σεζόν μακριά από το γήπεδο της έχει δώδεκα ήττες και τρεις νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια με τέρματα 14-29.

Οι επτά από τις δώδεκα ήττες της συνοδεύθηκαν από over, σε οκτώ ματς δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ.

Στοιχηματική Πρόταση

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ U20 ΧΑΡΤΣ U20 Over 3.5 1.90
  • ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ U20 ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ U20 Over 3.5 1.60
  • ΑΛ ΤΑΝΤΑΜΟΝ ΑΛ ΝΑΣΕΡ Over 2.5 1.66
  • ΕΟΥΠΕΝ Β' ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ Β' Over 2.5 1.48
  • ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ ΚΡΟΥ Over 1.5 γηπεδούχου 1.74
 

Περισσότερα

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τετάρτη από την Ιαπωνία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τρίτη από την Ισλανδία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Κυριακή από τη Μαλαισία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Τρεις προτάσεις για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για σήμερα Τρίτη. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για τη Δευτέρα από τη Σουηδία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για τo Σάββατο από τη Σουηδία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.

Μία πρόταση για over στο κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Παρασκευή από την Ινδονησία. Διαβάστε την ανάλυση της αναμέτρησης στις παρακάτω γραμμές.