Επτά tips για live betting

Επτά προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τρίτη, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των εφτά αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

 


live_betting_3_tips

Τα σημεία προέρχονται από τη Σκωτία, το Κουβέιτ, το Βέλγιο και την Αγγλία.

16:00 ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ U20 – ΧΑΡΤΣ U20

Πέντε over σε επτά εντός έδρας αναμετρήσεις φέτος για την Αμπερντίν, τα τέσσερα με over 3.5 γκολ.

Εξι over σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια για τη Χαρτς, τα πέντε με over 3.5 γκολ.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Αμπερντίν πέρασε με σκορ 1-3 από την έδρα της Χαρτς.

Παίζουμε το over 2.5 σε υψηλότερη απόδοση από την αρχική.

16:00 ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ U20 – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ U20

Οκτώ over σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες για τη Χιμπέρνιαν, τα τέσσερα με over 3.5 γκολ και μετράει έξι νίκες-δύο ήττες.

Εξι over σε επτά εκτός έδρας αγώνες για την Πάρτικ Θιστλ, τα πέντε με over 3.5 γκολ και μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

Πάμε με το over 1.5 για τα γκολ της Χιμπέρνιαν αν δεν σκοράρει νωρίς.

18:10 ΑΛ ΤΑΝΤΑΜΟΝ – ΑΛ ΝΑΣΕΡ

Χωρίς νίκη μετά τις εννέα πρώτες αγωνιστικές η Αλ Τανταμόν με έξι ήττες-τρεις ισοπαλίες και τέρματα 8-28.

Εντός έδρας μετρά τρία over σε τέσσερις αγώνες με 3.8 γκολ κατά μέσο όρο να σημειώνονται. Και τα τρία over είχαν από τέσσερα γκολ και πάνω.

Τρία over, όλα με τέσσερα γκολ και πάνω, για την Αλ Νασέρ σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις από την αρχή της σεζόν.

Ποντάρουμε στο over 2.5 σε καλύτερη τιμή από την αρχική.     

21:00 ΕΟΥΠΕΝ Β’ – ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ Β’

Τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας over για την Εουπεν, τα τρία τελευταία με over 3.5 γκολ.

Οκτώ over σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις για τη Βάασλαντ Μπέβερεν, τα επτά με over 3.5 γκολ, στα πέντε σημειώθηκαν από έξι γκολ και πάνω!

Πάμε με το over 2.5 σε υψηλότερη απόδοση από την αρχική.

21:45 ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΝΤΕΡΜΠΙ

Χωρίς νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές η Σέφιλντ Γουεν. με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, βρίσκεται πλέον μόλις έξι βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Επίσης έχει μόλις μία νίκη στις 15 τελευταίες αγωνιστικές.

Εντός έδρας έχει να κερδίσει από τις 31 Οκτωβρίου και από τότε μετράει τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες σε επτά αγώνες.

Στην 3η θέση η Ντέρμπι που τρέχει δύο μεγάλα σερί. Τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα στις 28 Νοεμβρίου, από τότε μετρά επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Μακριά από το γήπεδο της έχασε για τελευταία φορά στις 16 Σεπτεμβρίου, από τότε έχει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες σε δώδεκα ματς.

Πάμε με το Χ2 σε περίπτωση που προηγηθούν οι γηπεδούχοι.

21:45 ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΚΡΟΥ

Επτά νίκες, οι έξι με over, στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές για την Ακρινγκτον που σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στα επτά από τα οκτώ αυτά παιχνίδια.

Εντός έδρας μετράει τέσσερις σερί νίκες που συνοδεύθηκαν από over και σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο γήπεδο της.

Από την αρχή της σεζόν εντός έχει ρεκόρ 10-2-3 με τέρματα 31-17. Οι οκτώ από τις δέκα νίκες της συνοδεύθηκαν από over, σε εννέα αγώνες σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές.

Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Κρου.

Εκτός έδρας μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι τρεις συνοδεύθηκαν από over.

Από την αρχή της σεζόν μακριά από το γήπεδο της έχει δώδεκα ήττες και τρεις νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια με τέρματα 14-29.

Οι επτά από τις δώδεκα ήττες της συνοδεύθηκαν από over, σε οκτώ ματς δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ.

Από το 2009 η Ακρινκτον έχει φιλοξενήσεις τέσσερις φορές την Κρου και μετά τρεις νίκες που συνοδεύθηκαν από πολλά γκολ (δύο με 3-2 και μία με 5-3), καθώς και μία ήττα.

Ποντάρισμα στο over 1.5 γκολ της Ακρινγκτον αν δεν σκοράρει νωρίς.

21:45 ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Στην έκτη θέση η Μάνσφιλντ η οποία εντός έδρας είναι πανίσχυρη με ρεκόρ 9-5-1.

Στο γήπεδο της μετρά τέσσερις σερί νίκες και παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Νιούπορτ και έχει μείνει έξι βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου.

Στην έδρα της Μάνσφιλντ κέρδισε για τελευταία φορά το 2012, από τότε μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Παίζουμε το 1Χ σε περίπτωση που προηγηθούν οι γηπεδούχοι.

 

Περισσότερα

Πέντε προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τετάρτη, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Πέντε προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τρίτη, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Τρεις προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για τη Δευτέρα, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Πέντε προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Κυριακή, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Οκτώ προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για το Σάββατο, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές

Τρεις προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Παρασκευή, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Τρεις προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Πέμπτη, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Tέσσερις προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τετάρτη, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Πέντε προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για την Τρίτη, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές.

Πέντε προτάσεις από το κουπόνι του ποδοσφαίρου για τη Δευτέρα, στο live betting. Διαβάστε τις αναλύσεις των αναμετρήσεων στις παρακάτω γραμμές