Live betting μέρος 3ο

Η τριλογία του live betting φτάνει στο τέλος της σήμερα με έξι ακόμα τακτικές που μπορούν να οδηγήσουν στην κερδοφορία.

 


live_betting_52

Η τριλογία του live betting φτάνει στο τέλος της σήμερα με έξι ακόμα τακτικές που μπορούν να οδηγήσουν στην κερδοφορία. 

8. ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ
Υπάρχουν παίκτες που παίζουν και στα τρία σημεία στο ημίχρονο ενός αγώνα, ανάλογα με την τιμή των τριών σημείων. Το χτύπημα γίνεται με 1 ημίχρονο-2 τελικό και 2 ημίχρονο-1 τελικό και ταυτόχρονα παίζεται το σημείο χι για το ημίχρονο, αλλά και για τελικό αποτέλεσμα. Οι διαφορές τιμών είναι αρκετά μεγάλες και με τις δύο ισοπαλίες γίνεται κάλυψη στην ανατροπή και ο παίκτης χάνει μόνο αν γίνει το 1 ημίχρονο-1 τελικό ή το 2 ημίχρονο-2 τελικό. Ενδιάμεσα μπορεί να γίνει κάλυψη αν η ομάδα που χάνει, ισοφαρίσει προς στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό το ποντάρισμα απαιτεί καλές τιμές στις ανατροπές και γρήγορους υπολογισμούς αφού τα ποσά πρέπει να είναι διαφοροποιημένα.

9. ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΚΟΛ
Η συγκεκριμένη τακτική παίζεται στα under/over και έχει στόχο την υψηλή απόδοση, επειδή για ψυχολογικούς λόγους αλλάζουν σημαντικά οι τιμές στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Για παράδειγμα κάποιος παίκτης βλέπει έναν αγώνα under με απόδοση 2,00. Παίζει για παράδειγμα 30 ευρώ στο under και περιμένει ένα γρήγορο γκολ. Αν στα πρώτα 20 λεπτά σημειωθεί γκολ η απόδοση του under εκτοξεύεται κοντά στο 3,50. Αυτό το γρήγορο γκολ σε πολλές περιπτώσεις δεν αλλάζει τις πραγματικές πιθανότητες του under, αφού σε πλήθος αγώνων μπαίνει ένα γρήγορο γκολ και το αποτέλεσμα μένει το ίδιο μέχρι την λήξη της αναμέτρησης ή μπαίνει μόνο ένα γκολ που δεν επηρεάζει το under. Αν λοιπόν έχει παιχθεί το under και το γκολ που μπήκε δεν αλλάζει τους συσχετισμούς δυνάμεων, τότε ενισχύετε το under σε υψηλή τιμή. Πολλοί επαγγελματίες όταν παίζουν ένα under και μπει ένα γρήγορο γκολ, ποντάρουν στο under που θα έχει φτάσει στο 3,50 με κάλυψη στο σκορ νίκης 2-1 υπέρ του φαβορί. Η τακτική αυτή προϋποθέτει γνώσεις, γερά νεύρα και καλό θα είναι να έχετε τηλεοπτική εικόνα (κάτι που ισχύει βέβαια σε όλα τα live στοιχήματα).

10. OVER ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ UNDER
Ας υποθέσουμε ότι ποντάρετε 20 ευρώ πριν την έναρξη ενός αγώνα σε ένα over που πληρώνει 2,00. Αν στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης έχουν μπει ήδη δύο γκολ, παίζετε για κάλυψη 4 ευρώ περίπου στο under που εκείνη τη στιγμή θα έχει φτάσει στο 6,00 με 7,00. Μάλιστα μπορείτε να ποντάρετε και από 6 έως 7 ευρώ στο under (αντί για 4) ώστε να έχετε κέρδος ανάλογο με αυτό που είχατε αρχικά ορίσει ότι θέλετε.

11. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΒΟΡΙ
Σε αυτή την τακτική κοντράρετε ένα φαβορί που πληρώνει 1,20 με 1,25 ποντάροντας 30 ευρώ στο Χ2 το οποίο έχει τιμή περίπου 3,50. Αν προηγηθεί το φαβορί δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αφού εσείς θέλετε να μην κερδίσει και απλώς περιμένετε να δείτε αν θα ισοφαρίσει το αουτσάιντερ. Στην περίπτωση που το φαβορί δεχθεί πρώτο το γκολ, τότε μπορείτε να καλυφθείτε με ποντάρισμα στον άσο. Αν μια ομάδα που πληρώνει αρχικά 1,20 δεχθεί γκολ στο 25ο λεπτό, τότε η τιμή της νίκης της πάει στα επίπεδα από 2,30 έως 3,00 αναλόγως της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ποντάρετε άλλα 25 ευρώ στον άσο και έτσι πλέον έχετε καλυφθεί ακόμα και αν το φαβορί καταφέρει να επικρατήσει.

12. ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Το μπάσκετ έχει αρκετές ευκαιρίες στο live betting ειδικά για αυτούς που γνωρίζουν το άθλημα. Ένα δημοφιλές στοίχημα που ακολουθούν αρκετοί παίκτες είναι η νίκη μιας ομάδας που βρίσκεται πίσω στο σκορ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε μία αναμέτρηση μεταξύ ισάξιων ομάδων αν η μία εξ αυτών προηγηθεί με διαφορά από 6 έως 10 πόντους, τότε η νίκη της ομάδας που βρίσκεται στο σκορ θα φτάσει από το αρχικό 1,90 σε απόδοση από 4,00 έως 5,00. Ποντάρουμε 20 ευρώ πάνω της και αν κάνει την ανατροπή πάμε ταμείο. Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και στο ποδόσφαιρο, μπορούμε να κάνουμε κάλυψη. Αν η ομάδα που έχανε, γυρίσει το παιχνίδι γρήγορα και προηγηθεί, τότε μπορούμε να παίξουμε και την κόντρα σε αυτή με τιμές από 2,50 έως 3,50 (ανάλογα με τη διαφορά που θα έχει πάρει).

13. ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ
Πολλές ομάδες έχουν έφεση στις ανατροπές ανάμεσα στα δύο ημίχρονα και πρώτα από όλα πρέπει να γνωρίζουμε ποιες συνηθίζουν να γυρίζουν τα παιχνίδια ή από την άλλη ποιες παθαίνουν καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι σε έναν αγώνα όπου ο γηπεδούχος είναι το φαβορί από 5 έως 10 πόντους πριν την έναρξη του αγώνα, αρχικά ποντάρουμε 15 μονάδες στο 2 ημίχρονο- 1 τελικό με απόδοση από 6,00 έως 7,00 και πάμε για κέρδος κοντά στις 100 μονάδες. Παράλληλα ποντάρουμε για κάλυψη 5 ευρώ στο να τελειώσει το ημίχρονο χωρίς νικητή, με απόδοση περίπου 10,00.  Αν στο ημίχρονο η ομάδα που θέλαμε να κερδίζει έχει το οριακό προβάδισμα στο σκορ, τότε ποντάρουμε άλλες 15 μονάδες στη νίκη της που θα πληρώνει από 1,80 έως 2,20 ανάλογα. Έτσι αν τελικά γίνει το 2 ημίχρονο-2 τελικό θα έχουμε πάρει το κεφάλαιο που διαθέσαμε πίσω, ενώ αν επαληθευθεί το 2 ημίχρονο-1 τελικό το κεφάλαιο μας θα έχει τριπλασιαστεί περίπου. Για να μην πέσουμε θύματα της παράτασης, ποντάρουμε και άλλες 4 μονάδες στο να έχει παράταση η αναμέτρηση με απόδοση περίπου στο 12,00.

Αυτές λοιπόν 13 από αρκετές ακόμα τακτικές που επιλέγουν οι κορυφαίοι παίκτες του στοιχήματος για το live betting. Όπως σας έγραψα αρκετές φορές σε αυτή την τριλογία για το live bettingείναι απαραίτητο να παρακολουθούμε το γεγονός στο οποίο θέλουμε να ποντάρουμε. Έτσι έχουμε μια αρκετά καλή εικόνα του αγώνα και μπορούμε να γνωρίζουμε τις εξελίξεις του, όπως για παράδειγμα τον τραυματισμό ενός παίκτη ή μία κόκκινη κάρτα, στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν τους συσχετισμούς.

 

 

Περισσότερα